Onze Diensten

Onze Diensten

Start je een kleinschalige webshop of winkel en zoek je een betrouwbare, betaalbare en flexibele partner voor het logistieke traject? En overweeg je om de verzending van de artikelen uit je webshop uit te besteden? C’est Bon Logistics ontzorgt je door de opslag en distributie van jouw assortiment van je over te nemen. Zo kun jij je volledig focussen op het ontwikkelen van je webshop en het bedienen van je klanten én bespaar je tijd, personeel en geld.

Waarom kiezen voor de diensten van C’est Bon Logistics;

• Maatwerk dienstverlening;
• Flexibele opslagmogelijkheden;
• Speciaal voor startende bedrijven;
• Facturatie die aansluit bij jouw businessmodel;
• Volledig beveiligd warehouse;
• Betrouwbare levering;
• Partner van DHL met zeer gunstige tarieven.

Maatwerk dienstverlening
Iedere webshop is uniek en daarom heb je vanzelfsprekend specifieke wensen voor het opslaan, distribueren en verzenden van je orders. Als eigenaar van een (web)winkel heb je behoefte aan logistieke diensten die perfect op elkaar zijn afgestemd. Met exact de opslagruimte die nodig is voor je voorraad en flexibiliteit als de vraag groeit. C’est Bon Logistics ontzorgt je met maatwerk dienstverlening voor jouw webshop. Zonder ondergrens; of je nu enkele of honderden pakketten per week verstuurt. Compleet met facturatie die naadloos aansluit op jouw businessmodel. Wekelijks of maandelijks; de keuze is aan jou.

Tarieven opslag

  • Grijpbak S                             € 0,05 p/dag
  • Grijpbak M                            € 0,10 p/dag
  • Grijpbak L                             € 0,20 p/dag
  • Legplank                               € 0,30 p/dag
  • Palletplaats                           vanaf € 0,60 p/dag

Maximale afmeting pallets: 120x80x215cm Lengte x breedte x hoogte.

Partner van DHL met gunstige tarieven
Vanuit ons volledig beveiligde, state-of-the-art warehouse met een oppervlakte van 2.000 m² biedt C’est Bon Logistics opslag en distributie tegen aantrekkelijke tarieven zonder enige concessie in kwaliteit te doen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe webshops hun markten snel, op de juiste manier en met gemak kunnen bedienen. Met onze distributie-oplossingen zorgen we ervoor dat jouw producten in de juiste staat, op de juiste tijden, op de juiste bestemmingen door heel Europa komen. Ons partnerschap met expert in internationale expresleveringen DHL Express, maakt onze werkwijze uniek.

Profiteer van onze gunstige inkooppositie
Heb je slechts incidentele zendingen naar het buitenland te doen? Of heb je behoefte aan bepaalde verpakkingsmaterialen, maar is de prijs niet naar wens? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende, eenmalige offerte. Maak alsnog gebruik van de gunstige inkooppositie van C’est Bon Logistics die onze jarenlange samenwerkingsverbanden mogelijk maken! Ben je tevreden met de dienstverlening en wil je hier meer gebruik van maken? Overweeg dan een volledige uitbesteding naar C’est Bon Logistics. Dan heb je alle voordelen van onze persoonlijke dienstverlening elke dag ter beschikking!

Wil je weten hoe C’est Bon Logistics jouw webshop van dienst kan zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de maatwerk mogelijkheden!

Warehouse bins portrait