Wie zijn wij

Wie zijn wij

C’est Bon Logistics, persoonlijk en professioneel

C’est Bon Logistics is een kleinschalig bedrijf met maar liefst 17 jaar ervaring binnen de branche van logistiek. Wij staan voor professionaliteit en efficiëntie, met de betrokkenheid van een hecht familiebedrijf.

Betrouwbare partner
Op die manier is C’est Bon Logistics graag jouw betrouwbare partner in opslag en logistiek. Persoonlijke service en hoogwaardige kwaliteit zijn daarbij essentieel. Wij denken ook graag met je mee over hoe je jouw klanten zo optimaal mogelijk kunt bedienen. Daarbij zijn de lijnen kort, waardoor je profiteert van duidelijke en snelle communicatie.

State-of-the-art warehouse
Wij beschikken over een eigen beveiligd, state-of-the-art warehouse dat 24/7/365 beschikbaar is en aan alle wettelijke en klantspecifieke eisen voldoet. Ons magazijn heeft een oppervlakte van 2.000 m². Met deze opslagcapaciteit bieden wij kleinschalige webshops en winkels de ruimte en flexibiliteit om hun logistiek uit handen te geven.

Partner van DHL Express
C’est Bon Logistics is gespecialiseerd in zendingen door heel Europa. Wij hanteren zeer gunstige tarieven. Wat onze werkwijze uniek maakt, is ons partnerschap met DHL Express. Door onze samenwerking met deze expert in internationale expresleveringen en koeriersdiensten, bieden wij je diverse opties voor snelle levering van je orders. Inclusief handige online tools met onder andere track & trace. Zo beschik je altijd over een gedetailleerd overzicht van waar de zending zich op dat moment bevindt.

Grijpvoorraad M-bins